AMANTA'S

AMANTA'S Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 128 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amanta's. Meer weten? Ontdek meer

16 mei 2022 om 12:24 goed
5 mei 2022 om 12:44 Voor de 1e keer besteld en zeker naar tevredenheid. Tip: croquetjes laten weten welke smaak want nu is het een gok. Groenten vielen wat tegen, leek meer op garnituur bij een baksel dan gemengde groenten en ook geen lekkere smaak vonden wij.
2 mei 2022 om 10:35 Snel, veel en lekker!! Bruschetta was wel een beetje saai
1 mei 2022 om 14:08 Eerst keer besteld en het was heerlijk Gaan we zeker vaker doen
9 apr 2022 om 20:41 Heerlijk gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar
8 apr 2022 om 21:20 Eten goed bezorging te laat
7 apr 2022 om 20:40 Vandaag voor de eerste keer bij Amanta’s besteld. Heerlijk gegeten. Het eten werd snel bezorgd en was goed verpakt. Een kleine kanttekening. De kip saté stokjes waren wat droog en niet erg smaakvol.
1 apr 2022 om 19:49 Voor de eerste keer besteld maar zeker niet voor de laatste keer,het eten was echt onwijs lekker en meer dan voldoende!
25 mrt 2022 om 21:49 We hebben uiteindelijk 2 uur op ons eten gewacht… dat vonden we te lanf
13 mrt 2022 om 10:19 Helaas incomplete gerechten.
27 feb 2022 om 0:07 Vooraf besteld op tijdstip laten bezorgen. Kwam prima op tijd. Carpaccio was lekker. Biefstuk droog te ver door gebakken helaas en de salade ( deze zat er volgens de menukaart bij) zat er niet bij.
20 feb 2022 om 19:05 Ik was even bezorgd na de reviews, maar het eten was echt lekker en de porties waren groot voor tapas. Ik heb veel te veel besteld. Aanrader!