AMANTA'S

Recentebeoordeling


4 sterren uit 174 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Amanta's. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 4:56 Voor het bedrag vonden wij het eltg weinig Saté schotel 2 saté stokjes Garnalen niet echt lekker De inktvisringen meer korst dan dat er wat in zat.
28 jan 2023 om 21:51 Precies op de tijd bezorgd die we gevraagd hebben. Eten was heerlijk. De Calamari waren op, dus gamba's gekregen. Die waren ook heerlijk
21 jan 2023 om 21:20 Goed eten
24 dec 2022 om 11:04 Heerlijk eten. Mooi op tijd bezorgd. Alleen de hamburgerbroodjes waren wat droog. Maar overige gerechten waren erg lekker.
26 nov 2022 om 20:47 Het eten is van goede kwaliteit. Helaas wel van sommige gerechten wat kleine hoeveelheden voor de prijzen. Bezorgen duurde echter 1,5 uur!! Terwijl er 40-65 minuten werd aangegeven…
24 nov 2022 om 22:53 zoals altijd super lekker eten en fijne bezorging, toppers!
19 nov 2022 om 15:01 Contact opgenomen met Amanta’s na aflevering omdat ik de gorgonzola miste in de bestelde dadels. Mijn opmerking werd, ondanks wat twijfels, goed ontvangen. De kroketjes waren echt heerlijk!! Patatas bravas was voor mij teveel en niet krokant.
3 nov 2022 om 19:40 Eten was echt top
28 okt 2022 om 9:27 De bestelde Caprese salade mocht die naam echt niet hebben. Een bakje gemengde sla met wat verdwaalde stukjes tomaat en zachte kaas van onduidelijke herkomst. Heeft niets met echte Caprese te maken. Schandalig dat ik daar €7 voor moest betalen!
17 okt 2022 om 8:29 2,5 uur moeten wachten op ons eten, terwijl de thuisbezorgt app zei 60 min. kwaliteit was wel goed maar veel dingen waren echt te koud. Toen we belden na 1,5 uur werd mij gezegd ze zijn onderweg. Daarna nog 1 uur moeten wachten.
16 okt 2022 om 21:31 Kleine porties
14 okt 2022 om 21:28 Het viel erg tegen. Bezorgen duurde erg lang. Patatjes klef, biefstuk taai en koud, Calamaris vet deeg en droog, buikspek smakeloos. Kroketjes (vlees) en beef tataki waren goed. We vonden het weinig eten voor veel geld.